Go to Top

[EN] [GR]Universal Life is the most reliable Insurance Company

Universal Life is the most reliable Insurance Company 

Universal Life achieved for another year the highest rate in a recent research on the Reliability of Life Insurance Companies in Cyprus. The research was conducted by RAI Consultants for Stockwatch.

Έχει πλέον εδραιωθεί: Η Universal Life είναι η πιο αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία

Στον ασφαλιστικό κλάδο, η εμπιστοσύνη των καταναλωτών αποτελεί το κορυφαίο συστατικό για την καταξίωση και την επιτυχία μιας εταιρείας.

Η Universal Life έλαβε για μια ακόμη χρονιά την υψηλότερη βαθμολογία σε πρόσφατη έρευνα για το Δείκτη Αξιοπιστίας Ασφαλιστικών Εταιρειών, που πραγματοποίησε η RAI Consultants για λογαριασμό του stockwatch.com.cy, ανάμεσα σε 600 καταναλωτές. Επιβεβαιώθηκε έτσι η ηγετική θέση της εταιρείας μας στον Κλάδο Ζωής.

Στην ιδιαίτερη περίοδο που διανύει η Κύπρος, η αξιοπιστία κερδίζεται πάρα πολύ δύσκολα, καθώς πρέπει να αποδείξεις έμπρακτα ότι δεν αξίζει να σε παρασέρνει το κλίμα γενικής καχυποψίας.

Η Universal Life το πετυχαίνει αυτό, χάρη στον επαγγελματισμό και τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης που επιδεικνύει. Είναι οι άνθρωποί μας, η άμεση ανταπόκριση στις υποχρεώσεις μας, η σωστή διαχείριση και διασπορά των κινδύνων, καθώς και οι διαχρονικά θετικές αποδόσεις των επενδυτικών της ταμείων.

Είναι η δέσμευση της Universal Life να συνεχίσει να υπηρετεί την κυπριακή κοινωνία και οικονομία, με την ίδια αφοσίωση, υπευθυνότητα και αξιοπιστία. Με την αταλάντευτη και διαχρονική προσήλωση στις αξίες μας.

Κάντε κλικ στον πίνακα για να δείτε τα αποτελέσματα.

Table_Insurance Companies