Go to Top

[EN][EL] Beverage World becomes the official country distributor of Angostura brands in Greece

Beverage World becomes the official country distributor of Angostura brands in Greece 

Beverage World has been appointed as the official country distributor of the well-known House of Angostura brands in Greece. Through this collaboration Beverage World will expand its products range to include the renowned Angostura Rum, Angostura Aromatic and Orange Bitters and the premium Amaro di Angostura.

Ακόμα μια μεγάλη αναγνώριση για την Beverage World

Η Beverage World διευρύνει την γκάμα προϊόντων της, καθώς έχει αναπτύξει συνεργασία με τον παγκοσμίως γνωστό οίκο της Angostura, ως αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας για τα brands του στην Ελλάδα.

Η συνεργασία αφορά τη διανομή και εμπορία του περίφημου χαρτοφυλακίου Ρουμιού της Angostura, των εμβληματικών Angostura Aromatic και Orange Bitters και του καινούργιου premium “Amaro di Angostura”, το οποίο έχει αναδειχθεί 1ος νικητής σε διεθνή διαγωνισμό «2015 Tales of the Cocktail», που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ.

Σε σχετικές δηλώσεις του ο Γενικός Διευθυντής της Beverage World, κ. Σωτήρης Κωνσταντίνου, είπε «Η απόφαση του οίκου να μας εμπιστευτεί τα brands της,  μας κάνει περήφανους και μας τιμά ιδιαίτερα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οι άριστες σχέσεις μας με την αγορά, το πάθος, η ενέργεια και η νοοτροπία του νικητή που μας χαρακτηρίζουν, σε συνδυασμό με την αξία που έχουν τα brands και το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού μας,  θα  μας οδηγήσουν σε ένα και μόνο εξαιρετικά θετικό αποτέλεσμα».