Go to Top

[EN] [RO] PPD Romania and Aperol warmed up the ski enthusiasts at Winter Tour 2016

PPD Romania and Aperol warmed up the ski enthusiasts at Winter Tour 2016

This winter, PPD Romania and Aperol are following Winter Tour, a series of events with music, games and relaxation covering all major sky slopes in Romania.

During the events, Aperol will be present with activations, including an apres-ski relaxation area and a sell-out mechanic.

We are bringing more enjoyment to the ski enthusiasts, offering them for each Aperol Spritz they bought a scratch card that can bring multiple prizes, such as a complimentary drink or a selfie stick.

Aperol’s presence at Winter Tour is supported through social media communication, radio and out-of-home.

Aperol apres-ski la Winter Tour 2016

Aperol confirma si in acest sezon de ski ca este alaturi de cei care apreciaza un cocktail racoritor. In perioada 9 ianuarie – 5 martie 2016, PPD Romania si Aperol vor fi, in fiecare weekend, pe principalele partii de ski din Romania, in cadrul seriei de eveniment Winter Tour.

Pentru aceasta, Aperol a dezvoltat o serie de activari, printre care o zona dedicata apres-ski dar si o mecanica promotionala de vanzari.

Astfel, pentru fiecare pahar de Aperol Spritz cumparat la cortul Aperol, schiorii primesc un carton razuibil care le poate aduce pe loc un cocktail gratuit sau un selfie stick. Prezenta Aperol in cadrul Winter Tour este este sustinuta de o campanie ce include social media, radio si outdoor.