Go to Top

[EN][GR]Successful participation of Beverage World in the Athens Bar Show 2017

Successful participation of Beverage World in the Athens Bar Show 2017

For the fifth consecutive year, Beverage World successfully participated in the Athens Bar Show, the 2nd largest educational event for bartenders and bar professionals in Europe (after Bar Convent Berlin – BCB) and the largest in the Mediterranean area.

The event was held at the historic site of Technopolis City of Athens, receiving the best reviews from domestic and international experts and attracting more than 8500 visitors, a 7% rise on 2016.

Beverage World was at the same spot – a registered trademark – in a 140m2 space specially designed to highlight its dynamic portfolio and inspire bartenders and professionals.

Σημαντική παρουσία της Beverage World στο Athens Bar Show 2017 

Για 5η συνεχή χρονιά, η Beverage World συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο Athens Bar Show, τον 2ο μεγαλύτερο θεσμό στην Ευρώπη (μετά το Bar Convent Berlin – BCB) και τον μεγαλύτερο στη Μεσόγειο που απευθύνεται σε bartenders και επαγγελματίες του κλάδου των bars.

Το Athens Bar Show 2017 πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 και Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, στον ιστορικό χώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές από εγχώριους και διεθνείς εμπειρογνώμονες, ενώ υπολογίζεται ότι ξεπέρασε τους 8500 επισκέπτες, σημειώνοντας μια αύξηση της τάξεως του 7% σε σχέση με το 2016. Οι επισκέπτες ήταν από Ελλάδα και το εξωτερικό (7,4%), κυρίως από Κύπρο, Βουλγαρία, Τουρκία, Σερβία, Αλβανία, Ιταλία, Λίβανο, Γαλλία και Ισραήλ.

Η Beverage World βρισκόταν στο «ίδιο σημείο» – σήμα κατατεθέν της – σ’ ένα χώρο 140m2 ειδικά διαμορφωμένο ώστε να αναδείξει το δυναμικό portfolio της και να εμπνεύσει τους bartenders και τους επαγγελματίες.

Το περίπτερο της Beverage World ήταν χωρισμένο σε 4 ενότητες – bars, Cuervo Squeeze, Aged Spirits, στο οποίο συμμετείχαν οι κατηγορίες ουίσκι, ρούμι και τζιν και η βότκα Belenkaya.

Παράλληλα στήθηκε ένας ειδικός χώρος, αφιερωμένος στο premium portfolio της Jose Cuervo, ο οποίος οδηγούσε στο κελάρι της Reserva De La Familia και στο λανσάρισμα της νέας φιάλης, μόνο για δημοσιογράφους. Παράλληλα, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να εμφιαλώσουν το δικό τους Tequila Blend και να ζήσουν την εμπειρία των Maestro Tequilero χρησιμοποιώντας το premium portfolio της Jose Cuervo.

Εκτός από την παρουσίαση της Reserva de la Familia, ο Global Brand Ambassador του Gin Mare κύριος Jorge Balbontin, πραγματοποίησε ένα «γευστικό ταξίδι» μέσα από τα 7 χρόνια πορείας του gastromixology του Gin Mare.