Go to Top

[EN][GR] Kostandinos Vlachos is the big winner of the Greek 2017 Angostura Global Cocktail Challenge

Kostantinos Vlachos is the big winner of the Greek 2017 Angostura Global Cocktail Challenge 

The Greek final of the Angostura competition was held with great success on Monday, September 11, at Mary Pickford Bar’s Varoulko terrace in Mikrolimano. The event was attended by journalists, bloggers, bartenders and the 8 finalists of the national competition, selected after a thorough assessment by Angostura’s Global Team.

The winning bartender Kostantinos Vlachos, from Mary Pickford Bar, will compete in Angostura’s European Final on Monday, September 18, for a place in the Angostura Global Cocktail Challenge World Final!

O Κωνσταντίνος Βλάχος ο μεγάλος νικητής του Ελληνικού τελικού Angostura Global Cocktail Challenge 2017

Ο Ελληνικός τελικός του διαγωνισμού Angostura πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στο Mary Pickford Bar, στην ταράτσα του Βαρούλκο στο Μικρολίμανο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν δημοσιογράφοι, bloggers, επαγγελματίες bartenders και φυσικά οι 8 finalists του διαγωνισμού, οι οποίοι επιλέχθηκαν μετά από λεπτομερή αξιολόγηση από το Global team του Οίκου Angostura.

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Rum Brand Ambassador της Beverage World, Κωνσταντίνος Στεφανάκης.

Η βραδιά περιλάμβανε ενδιαφέρουσες δοκιμασίες, πρωτότυπες και καινοτόμες συνταγές, γευστικά cocktails και φυσικά τη βράβευση του μεγάλου νικητή Κωνσταντίνου Βλάχου, τον οποίο ανέδειξαν οι κριτές της βραδιάς, Σπύρος Αναγνώστου, Mario Basso, Νίκος Μπάκουλης και Άκης Συμεωνίδης.

Σε μια λαμπρή τελετή το βραβείο στο μεγάλο νικητή απένειμε ο κύριος Λευτέρης Λαζάρου του Βαρούλκο, ενώ το δεύτερο και τρίτο βραβείο έδωσε ο κύριος Θάνος Προυνάρους του Baba Au Rum και η κυρία Μαρία Λαμπράκη από την Beverage World αντίστοιχα.

Ο Κωνσταντίνος Βλάχος θα έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει στο Bar Convent Berlin (BCB) με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την Beverage World και να διαγωνιστεί – εκπροσωπώντας την Ελλάδα – μαζί με άλλους 7 Ευρωπαίους finalist στον Ευρωπαϊκό τελικό που θα διεξαχθεί στις 18 Σεπτεμβρίου 2017 στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, στο Μικρολίμανο.

Ο Νικητής του Ευρωπαϊκού Τελικού θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Παγκόσμιο Τελικό του Angostura Global Cocktail Challenge (AGCC), που θα πραγματοποιηθεί στο Trinidad & Tobago στις 18 Φεβρουαρίου 2018 και θα ζήσει μία εμπειρία ζωής συμμετέχοντας στο θρυλικό καρναβάλι. Επίσης, θα λάβει το χρηματικό έπαθλο των $10,000, ένα διετές συμβόλαιο ως ο Global Brand Ambassador, και φυσικά τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.