Go to Top

[EN] [GR] Stelios Papadopoulos is recognized as a Tequila Connoisseur

_dsc7013

Stelios Papadopoulos is recognized as a Tequila Connoisseur

Stelios Papadopoulos, Brand Ambassador of Jose Cuervo in Greece, has been conferred with the distinguished title of Tequila Connoisseur by the National Chamber of the Tequila Industry (CNIT). Stelios is the first non – Mexican to receive the title, a great honour and success for him, as well as our Group, since it received the Tequila Expert award by CNIT.

O Στέλιος Παπαδόπουλος o πρώτος μη-Mεξικανός Tequila Connoisseur  

Ένας δικός μας άνθρωπος ο Στέλιος Παπαδόπουλος, Brand Ambassador της Jose Cuervo στην Ελλάδα, διακρίνεται με τον ξεχωριστό τίτλο του Tequila Connoisseur. Η αναγνώριση αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή και επιτυχία για τον ίδιο, αλλά και τον Όμιλο μας, καθώς ο Στέλιος είναι ο πρώτος μη Μεξικανός που λαμβάνει αυτό τον τίτλο.

“Η τεκίλα είναι το δώρο του Μεξικού προς τον κόσμο” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λούις Βελάσκο Φερνάντεζ, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου της Τεκίλα (National Chamber of the Tequila Industry) στην επιστολή με την οποία ανακήρυσσε τον Στέλιο Παπαδόπουλο ως τον “Γνώστη της Τεκίλα”.

Κομμάτι σημαντικό τόσο της παράδοσης, όσο και της οικονομικής ζωής του ιστορικού αυτού έθνους, η τεκίλα θεωρείται ένα προϊόν «ιερό» για το Μεξικό. Από οικονομικής πλευράς, η τεκίλα αποτελεί μια πολύ μεγάλη πηγή εσόδων για τη χώρα, λόγω των εξαγωγών της σε όλο τον κόσμο, αλλά και των εκατοντάδων χιλιάδων θέσεων εργασίας στην ευρύτερη βιομηχανία της.

Παράλληλα η τεκίλα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής ζωής και της παράδοσης των Μεξικανών, μέρος της καθημερινότητας, αλλά και των εορταστικών και προσωπικών στιγμών τους, εδώ και αιώνες.

Ο τίτλος αυτός αποτελεί επιβράβευση της πετυχημένης δεκαετής επαγγελματικής πορείας του Στέλιου και αποτέλεσμα μιας τριετούς προσπάθειας, ταξιδιών, δοκιμών, αλλά πάνω απ’ όλα αφοσίωσης και αγάπης στην τεκίλα, το μεγάλο του πάθος, όπως δηλώνει και ο ίδιος.

Η απονομή έγινε από τον Πρέσβη του Μεξικού στη διάρκεια μιας λαμπρής τελετής που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εορτασμού της Ημέρας Ανεξαρτησίας της χώρας.