Go to Top

[EN][EL] Leon Beer wins once again the Superior Taste Award

Leon Beer wins once again the Superior Taste Award

Leon Beer was awarded the Superior Taste Award for a second time, being distinguished among hundreds of other products judged by the International Taste & Quality Institute (iTQi) in 2016.

The Brewmaster of Photos Photiades Breweries, Mr. Andreas Panteli, accepted the award during a ceremony which took place on Thursday, 3rd of June in Brussels.

The judges are selected from the 15 most prestigious European culinary and sommeliers associations.

All products are judged blindly, each for its own value-driven first impression, appearance, aroma, texture, etc.

Leon_Superior_Award_1 Leon_Superior_award_2

Η μπύρα Λέων κατακτά το Superior Taste Award για δεύτερη φορά

Η μπύρα Λέων, για δεύτερη φορά κατακτά το χρυσό αστέρι του Superior Taste Award, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλα προϊόντα που δοκιμάστηκαν στο International Taste & Quality Institute (iTQi) στις Βρυξέλες για το 2016.

Η βράβευση έγινε την Πέμπτη 3 Ιουνίου στο Cercle Gaulois στις Βρυξέλες και τον Όμιλο Φώτος Φωτιάδης εκπροσώπησε ο Διευθυντής Παραγωγής της Photos Photiades Breweries, κ. Ανδρέας Παντελή.

To iTQi είναι ο κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός που έχει δημιουργηθεί από σεφ, ειδικούς οινολόγους και γευσιγνώστες ποτών και έχει ως στόχο τη δοκιμή και την προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο.

Η κριτική επιτροπή του iTQi αποτελείται από 120 φημισμένους σεφ και σομελιέ από 13 ευρωπαϊκές ενώσεις  σεφ και από την Association de la Sommellerie Internationale (ASI). Όλα τα προϊόντα δοκιμάζονται στα τυφλά, το καθένα για τη δική του αξία με γνώμονα την πρώτη εντύπωση, την εμφάνιση, το άρωμα, την υφή κ.α.

Απολαύστε κι εσείς, αυτό το καλοκαίρι, τη διπλά βραβευμένη μπύρα Λέων που σας περιμένει σε όλο το νησί.