Go to Top

[EN] [GR] Photos Photiades Distributors becomes the official country distributor of Disaronno and Tia Maria

Photos Photiades Distributors becomes the official country distributor of Disaronno and Tia Maria 

The Italian Group Illva Saronno has switched distribution of its well-known Disaronno and Tia Maria liqueur brands in Cyprus to Photos Photiades Distributors.

Through this collaboration Photos Photiades Distributors Ltd, enlarges its products portfolio with new renowned premium brands already appreciated by the consumers.

Disaronno και Tia Maria στην Φώτος Φωτιάδης Διανομείς

Ακόμη μια εταιρεία, η Illva Saronno, εμπιστεύεται την Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ για τη διαχείριση των προϊόντων της στην Κύπρο, διευρύνοντας έτσι  την γκάμα προϊόντων της με δύο νέες premium μάρκες αλκοολούχων ποτών γνωστές και αγαπητές στο καταναλωτικό κοινό.

Η συνεργασία αφορά τα προϊόντα Disaronno και Tia Maria.Το Disaronno, συνώνυμο της ιταλικής φινέτσας, αποτελεί το αγαπημένο Ιταλικό λικέρ του κόσμου και ξεχωρίζει για το χρυσοκόκκινο του χρώμα, την πλούσια γεύση και την επιβλητική του μπουκάλα. Το Tia Maria με ιστορία πέραν των 300 ετών, διαθέτει μια εξωτική γεύση, καθώς κάθε σταγόνα του συνδυάζει ένα μοναδικό απόσταγμα καφέ της Τζαμάικα και εκλεκτών μπαχαρικών της Καραϊβικής.

Τα Disaronno και Tia Maria είναι ήδη διαθέσιμα στην κυπριακή αγορά και αναμένουν τους λάτρεις των ποιοτικών ποτών να τα δοκιμάσουν, απολαμβάνοντας τη μοναδική και αξεπέραστη γεύση τους.

Η Illva Saronno είναι μια Ιταλική εταιρεία με παρουσία σε διάφορες κατηγορίες καταναλωτικών προϊόντων – αλκοολούχα ποτά, κρασιά, παγωτά και άλλα.