Go to Top

[EN] [GR] Green Dot honored Photos Photiades Breweries

Green Dot Cyprus honored Photos Photiades Breweries 

Photos Photiades Breweries was recently honored by Green Dot Cyprus among with other companies for their essential contribution for its developemnt as founding shareholders. This honor recognizes once again Photos Photiades Breweries’ environmental sensitivity.

Η Green Dot τίμησε τη Photos Photiades Breweries

Η Photos Photiades Breweries βρίσκεται ανάμεσα στις εταιρείες που τίμησε πρόσφατα η Green Dot για τη σημαντική συνεισφορά τους ως ιδρυτικοί μέτοχοι, αναδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την περιβαλλοντική ευαισθησία της εταιρείας και του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης.

Παραλαμβάνοντάς την τιμητική πλακέτα, ο Γενικός Διευθυντής της Photos Photiades Breweries κ. Γιώργος Ιεροδιακόνου, αφού ευχαρίστησε την Green Dot είπε: «Η σημερινή τιμητική διάκριση αποτελεί για μας αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλουμε καθημερινά προκειμένου οι επιχειρηματικές μας πρωτοβουλίες να υλοποιούνται με άξονα την προστασία του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε και δραστηριοποιούμαστε».

Η Photos Photiades Breweries στο πλαίσιο της περιβαλλοντική της πολιτικής προβαίνει σε μια σειρά από μέτρα επιτυγχάνοντας σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, περιορισμό στους ρύπους, επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, εξάλειψη της σπατάλης νερού και ανακύκλωση των αποβλήτων.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί με το διεθνές περιβαλλοντικό πρότυπο ISO14001 για διαχείριση των περιβαλλοντικών της επιπτώσεων και υπογράψει τη «Χάρτα κατά της Κλιματικής Αλλαγής».