Go to Top

[EN] [GR] ENA Juice launches a new advertising campaign entitled “Fysi Pantou”

ENA Juice launches a new advertising campaign entitled “Fysi Pantou” (Nature everywhere)

ENA Juice launched a new unique advertising campaign for its natural 100% Apple Juice. The campaign includes TV spots and social media promotions using the hashtag #FysiPantou.

The natural 100% Apple Juice enhanced the delicious ENA juices variety whilst along with 100% natural orange juice and beloved united fruits series offers even more naturalness to consumers’ everyday life.

#FysiPantou: Η νέα καμπάνια του χυμού ΕΝΑ, που ξεχειλίζει από… φύση! 

Στο ψυγείο; Ή μήπως σε ένα ντουλάπι; Μέσα σε ένα καλάθι ίσως; Πού θα λαχταρούσες – αλλά δεν θα περίμενες ποτέ – να  δεις ένα δέντρο να ξεφυτρώνει;

Η απάντηση βρίσκεται στη νέα τηλεοπτική  καμπάνια του χυμού ΕΝΑ που είναι on air εδώ και αρκετές μέρες, επικοινωνώντας με ευφάνταστο και δημιουργικό τρόπο το νέο 100% φυσικό χυμό μήλο ΕΝΑ.

Με κεντρικό μήνυμα «Φύση Παντού», η εκστρατεία έχει στόχο να μας αποδείξει πόσο ευχάριστο είναι να βρίσκουμε τη φύση εκεί που δεν το περιμένουμε. Μέσα στο ψυγείο, στο ντουλάπι, στο καλάθι, όπου και αν έχεις τον φυσικό χυμό μήλου είναι σαν να κουβαλάς τη φύση παντού μαζί σου. Γιατί η φύση βρίσκεται όπου βρίσκεται και ο 100% φυσικός χυμός μήλου ΕΝΑ. Παντού!

Ο 100% φυσικός χυμός μήλου έρχεται να προστεθεί στη γκάμα των απολαυστικών χυμών ΕΝΑ και να προσδώσει – μαζί με τον 100% φυσικό χυμό πορτοκάλι και την αγαπημένη σειρά United fruits – ακόμα περισσότερη φυσικότητα στην καθημερινότητα των καταναλωτών.

Εκτός από την τηλεόραση, η καμπάνια βρίσκεται και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνοδευόμενη πάντα από το hashtag #FysiPantou.

Video